Hem » Kalender » 3-5 juli - Extatisk kvinnlighet


Extatisk Kvinnlighet
 

3-5 JULI på Nordiska Gudinnefestivalen


 I varje kvinna finns en gudinna. En gudomlig extatisk kvinnlighet.
DU är också en gudinna, en kvinna begåvad med exceptionella fysiska, emotionella, intellektuella och andliga egenskaper. Upptäck och manifestera dem!
AGERA! Vårt syfte är att hjälpa till kvinnors uppvaknande i hela världen, och bygga ett internationellt systerskap av upplysta, extatiska och förandligade kvinnor, som återvinner sin inneboende gudomliga kraft.
Ecstatic Womanhood Institute åtar sig att hjälpa dig väcka din inneboende feminina gudomlighet och manifestera det strålande, lära ut dig och vägleda dig genom inspirerande och kraftfulla metoder från Yoga, Ayurveda och Tantra.
Fullt uppvaknad, den extatiska kvinnan kommer att lysa hennes fantastiska kvaliteter fritt: full vitalitet,
yttre såväl som inre skönhet och harmoni, intelligens, medkänsla och kraft att älska, sensualitet, starkt självförtroende, humor, överlägsen intuition, kreativitet, förfining, och många fler.
Genom att väcka dessa egenskaper, kan kvinnan lätt bli till ett levande uttryck för det evigt kvinnliga, en käla av andlighet genom vilka de positiva energier från Macrocosms kan manifesteras, och bidrar till planetarisk andlig transformation.
Vi hjälper dig och stödjer dig, fullhjärtat, för att uppnå detta mål.

 

Nordiska Gudinnefestivalen

Böckmans Gård 70

434 35 Kungsbacka