Hem » Om oss


Ecstatic Womanhood Institute

erbjuder dig möjligheten att glädja dig av den esoteriska kunskapen och långa andliga erfarenheten av en mycket kompetent kvinna.

 
Grundaren av Ecstatic Womanhood Institute är
Dhumavatiananda:


 
DHUMAVATIANANDA är ägare och grundare av Institutet för personlig utveckling och är internationellt certifierad Yoga- och Tantralärare, med 25 års erfarenhet.

Hon är också diplomerad journalist och diplomerad lärare i främmande språk från Bukarest, Rumänien. Hon har en magisterexamen i datavetenskap och arbetsvetenskap / sociologi från Blekinge Tekniska Högskola, Sverige, efter hon genomgått Människor, datateknik och arbetslivet universitetsutbildningen.

Dhumavatiananda började yoga 1989 och utexaminerades som yogalärare 1993 och Tantralärare 1994 från Yoga och Parapsykologi Association (SYP) i Rumänien, liksom från Nordisk Akademin för Tantra och Hatha Yoga i Danmark 1996. År 2000 fick hon en annan yoga- och tantralärardiplom från Yoga Organisation for God and Self realisation (YOGA) i Indien. Hon är också internationellt certifierad yoga- och tantralärare från ATMAN - The World Federation of yoga och meditation.

Sedan dess har hon undervisat i yoga och tantra i Rumänien, Danmark, Frankrike, Indien, Tjeckien, Ungern, Italien, Tyskland, Ryssland, Portugal, Spanien, Bosnien och Hercegovina, och Sverige. Hon vann 1: a priset i den nationella Yoga Competition 1994 och 3: e priset 1995.

Dhumavatiananda är också grundaren av Tantra för kvinnor kurser och Shaktigrupper - och har föreläst i mer än 20 år i Tantra för kvinnor och Shaktigrupper i över 40 städer i 13 länder, med över 1 000 workshop, föredrag och retreat.

Hon skapade senare International Training Course for Shakti Group Coordinators, för kvinnor från hela världen som vill bli certifierade Tantra för kvinnor lärare. Hon har undervisat denna  internationella kurs i 9 år.

Efter att ha flyttat till Karlskrona, Sverige, 1997, började hon en ideell yogaförening, och började undervisa i yoga och tantra regelbundet i Karlskrona, Malmö, Kalmar, Stockholm och Köpenhamn.

Hon leder nu yoga, meditation, tantra och Tantra för kvinnors kurser och Shaktigrupper i Sverige och i flera länder i Europa.

Dhumavatiananda har skrivit ett antal yoga och tantra artiklar i specialiserade tidskrifter i Rumänien, USA och Sverige, bland annat Om Yoga Om Magazine. Hon är också författare till två böcker:

Flera intervjuer och reportage har publicerats om henne i de olika tidningar: Må Bra, Hälsa, Sydöstran, BLT, Commersen (Sverige) och i Yoga Magazine (Rumänien). Också ett antal radiointervjuer med henne har sänds på den lokala och nationella svenska radiostationer, och hon var gäst på den svenska nationella tv-show "Brain Storm", som handlade om tillståndet av extas.

Dumavatianandas dröm är att bistå i kvinnors uppvaknande i hela världen, och bygga ett internationellt systerskap av upplysta, extatiska, förandligade kvinnor som återfått sin inneboende gudomlig kraft.

e-post: dhumavatiananda@gmail.com

facebook / Dhumavatiananda

LinkedIn